הסיפור מאחורי המתכון
הרגע הזה שבא לכם להפציץ במנה מהממת לאירוח או בסלט עז טעמים או סתם רעבים אבל אין לכם כוח להכין...
זה ה- סלט בשביל כל אותם רגעים .
מצרכים
- איטריות שעועית
- חבילת נבטים סינים
- צרור בצל ירוק חתוך באלכסון
- 2 גזרים קלופים חתוכים לרצועות דקיקות
- צרור עלי כוסברה קצוצים
- פלפל צילי אדום חתוך באלכסון
- ס"מ גינגר מגורד- רוטב
- 5 כפות רוטב סויה- רוטב
- מיץ מלימון- רוטב
- 2 כפות סילאן- רוטב
- חופן בוטנים גרוסים וכוסברה קצוצה - עיטור
אופן ההכנה
1. בסיר איכותי מבשלים את חבילת האטריות לפי הוראות היצרן.
2.מערבבים את חומרי הרוטב לסלט בקערית.
3. לקערה גדולה מכניסים את האטריות {אני אוהבת לגזור אותן אחרי שהן מוכנות כי הן ארוכות מדי} עם הנבטים, הגזר, הכוסברה, הבצל הירוק, הפלפל החריף והרוטב ומערבבים בעדינות בתנועות סיבוביות כדי לא ליצור עיסת איטריות.
4. מעבירים את הסלט לקערת הגשה או לקעריות אישיות , מפזרים מעל הכל בוטנים גרוסים וטורפים.
תוספות: ניתן להוסיף רצועות סינטה או חזה עוף מוקפצות