הסיפור מאחורי המתכון
ערב שישי הגיע , הסיר של הדגים מוכן, אני ובעלי תמיד אוהבים לאכול את הבייצי דגים מאשר את הדג עצמו .
אז החלטנו להכין מתכון שהוא רק של בייצי דגים עם רוטב עגבניות חריף אש.
תהנו
מצרכים
- 2 כפות שמן קנולה
- 8 שיני שום
- 2 פלפלים חריפים חצויים
- 3 עגבניות חתוכות לקוביות
- 2 כפות פפריקה מתוקה
- 1 כף פפריקה חריפה
- מלח
- פלפל שחור
- 2 חבילות בייצי דגים בשימורים חתוכים לרביעיות
- כוסברה
אופן ההכנה
מחממים במחבת שמן ומוסיפים את שיני השום והפלפלים החריפים , מטגנים קלות .
מוסיפים את העגבניות שחתכנו לקוביות ואת התבלינים ומערבבים עד לריכוך העגבניות
לאחר מכן יש להוסיף את בייצי הדגים ולכסות על אש קטנה למשך 15 דק.
לפזר כוסברה לקישוט אחרי שקצצנו אותה
בדרך כלל דגים מכינים בסוטאז אבל אפשר להכין אותה גם במחבת non stick איכותית
בתיאבון.