עוף בשיני שום ברוסטר
חומרים ל-4 מנות:
4 כרעי עוף עם העור
מלח, פלפל והרבס דה פרובאנס (תערובת עשבי תיבול יבשים)
4 כפות שמן זית
40 שיני שום
צרור של רוזמרין, תימין ועלי דפנה
כוס יין לבן
כוס מרק או מים
אופן הכנה:
1.מחממים שמן זית ברוסטר.
מוסיפים את נתחי העוף ומשחימים משני הצדדים הופכים בעזרת מלקחיים.
2.מוסיפים את השום ואת עשבי התיבול.
יוצקים יין ומאדים את האלכוהול.
3.מוסיפים תפוחי אדמה חתוכים גס ומים ומעבירים לתנור לשעה.
בתיאבון
באדיבות : פוד אפיל .