מציגים את כל ⁦43⁩ התוצאות

מציגים את כל ⁦43⁩ התוצאות

סירי סוטאז

ישנם סירים שהם חובה בכל מטבח והסיר החשוב ביותר לפחות בעינינו הוא הסוטאז.

סוטאז או בשמו העממי סיר דגים מושלם לטיגון בישול וצלייה סגירה של בשרים

הוא הכי נוח לעבודה ומאפשר לנו להכין מבחר עצום של סוגי מזון בקלות ובמהירות

סירי סוטאז של מיטב המותגים במחירים ומבצעים ללא תחרות.

אצלנו תמצאו כל סוג ודגם לתנור, נירוסטה, יציקת ברזל, סולתם, פוד אפיל ועוד.

הכוכב של המטבח עכשיו בקוק שופ.

סוטאז מה זה?

סיר סוטז זה בעצם הכלאה בין מחבת לסיר או במילים פשוטות סיר רחב עם דפנות ישרות ולא גבוהות.

למה בעצם צריך סוטז ?

עיקר הצורך בסוטז נובע מהכנת תבשילים שלא ניתן לערום אלא חייבים לבשל "בקומה אחת" ויותר חשוב מכך לא ניתן לערבב כפי שמערבים מרק או תבשילים אחרים

לכן הסוטז זכה למגוון שמות ייחודיים כגון:

סיר ממולאים.

רובנו מכירים את הממולאים של סבתא הפלפל הממולא עם האורז שאנחנו מקבלים בחגים.

מאז המטבח הישראלי עשה קפיצה והיום אנחנו ממלאים כל דבר כמעט מעלי גפן וכרוב ממולא, דרך עגבניות וקישואים ממולאים ועד לאגסים ממולאים.

המשותף לכל אלו שלא ניתן לערבב אותם ולא ניתן לערום אותם כי אז הם מתפרקים לכן אנו זקוקים לשטח רחב מצד אחד אבל דופן נמוכה ( דופן המחבת אינה גבוהה מספיק לכן אינה נותנת מענה לצורך זה )

סיר דגים

כל מי שבישל דג מרוקאי או חריימה בימיו יודע שצריך סדר בעבודה

מהרגע שהנחת את הדגים ואתם הרוטב אתה לא יכול לגעת בהם עד לסיום הבישול

הדרל היחידה לערבל את תכולת הסיר היא לערסל אותו ביחד עם התכולה ולאפשר למרכיבים להתערבב ולהתמזג זה בזה

סיר קציצות

גם הקציצות החביבות שלנו לא אוהבות שנוגעים בהן בזמן הבישול ובוודאי שכל אחת מהן דורשת את המגע הישיר שלה עם תחתית הסיר ולא ניתן לערום אותם אחת מעל השנייה

סוגי סוטאזים ושימושים

סיר סוטאז הוא כלי בישול רב תכליתי אשר מגיע במגוון רחב של מידות וגבהים לפי הצורך.

בדיוק כמו בסירים גם סוטאזים קיימים במגוון מידות וסוגים אז בואו נעשה סדר

סוטאז נירוסטה

בסיר סוטאז נירוסטה אנחנו נשתמש בעיקר להכנת תבשילים עתירי נוזלים שאין לנו סכנת הדבקות לסיר

סוטאז יציקת ברזל

מושלם לקדירות לבישול ארוך הכנת מגוון תבשילים המשלבים כיריים ותנור, נהדר לקדרות חורף ושומר חום לאורך זמן רב.

אם יציקת הברזל היא ללא ציפוי אמייל אלא "ערומה" ניתן להשתמש בו פתוח בטאבון לחריכה חזקה של בשרים או לחלופין על אש גלויה בשטח בפיקניק בקמפינג

סוטאז נון סטיק

המלך של הסוטאזים כי בסוף הנוחות והזמן מנצחים גם אם זה עולה טיפה יותר.

סוטאז נון סטיק יהיה עשוי בד"כ מיציקת אלומיניום עם ציפוי NON STICK המאפשר לנו:

  • בישול מופחת שמן
  • ניקוי קל
  • משקל כללי נמוך המאפשר לנו "לערסל את הסיר" מבלי להרים משקל יתר

גדלים ומידות.

המובגרים בינינו זוכרים את הסוטאזים של פעם העשויים מאלומיניום פשוט הם היו ענקיים ורחבים אבל מאז שהביקוש לסוטזים ניצן להשיג אותם כמעט בכל המידות הזהות לסירים רגילים זה בערך מקוטר 20 ס"מ ועד 46 ס"מ

מה מכינים בסוטאז ?

בגדול כל מה שמכינים בסיר רגיל ( למעט מרק) ניתן להכין בסוטאז

אבל ברוב המטבחים ישתשמו בו להכנת דגים מבושלים קציצות מכל הסוגים וכמובן גולת הכותרת היא הממולאים

ואתם בטח שואלים מה עוד אפשר להכין בו ?

אז הנה קבלו רשימה חלקית ומשם תמשיכו אתם

  • השחמה ו”סגירה” של נתחי בשר לתבשילים בבישול ארוך.
  • בישול רטבים וצמצום שלהם, כולל ערבוב בתוך הסיר הרדוד עצמו של פסטה או מנה אחרת.
  • בישול ריזוטו, פילאף, מג’דרה (אחרי שמטגנים המון בצל!) ושאר תבשילי אורז וכדומה.
  • הקפצה, אידוי ובישול של ירקות חמים בשלל צורות וסגנונות.
  • גודל וצורה מושלמים עבור בישול קציצות ברוטב – פיזור איכותי של הקציצות וכמות מדויקת של רוטב.
  • תבשילי דגים המתבשלים ברוטב – דגים מרוקאיים, חריימה ועוד
  • טיגון שניצלים, חצילים ושאר מרכיבים.
  • תבשילים של ארוחה שלמה בסיר אחד.

כל המותגים במקום אחד

כחברה אשר מובילה את שוק המטבח אנו עובדים עם כל המותגים המובלים בשוק.

לנוחיותכם ריכזנו עבורכם את כל המותגים המובלים בתחום במקום אחד.

סולתם, פוד אפיל, נעמן, ארקוסטיל, , VALIRA , PEDRINI, AMT, ROSO ועוד.

אנו מקפידים על בחירת המוצרים והסדרות הכי איכותיות בעיצובים מרשימים אשר ישדרגו את חווית הבישול שלכם.

טיפים לבחירת הסיר שלכם

בברכת קנייה נעימה מצוות
קוק שופ – מבשלים איכות.

מחלקות החנות