שושנת אידוי נירוסטה תוצרת גרמניה – GEFU
כשאנחנו רוצים להכין אוכל בריא אנחנו משתמשים בשיטת האידוי
אידוי מונע את תהליך הפירוק של ויטמינים ונוגדי חמצון המצויים בירקות שומר על טעמם העדין של הדגים והבשר
אינו משנה את צורתם ואינו מוסיף להם שום דבר מעבר למה שכבר מצוי בהם.
לכן אידוי היא צורת הבישול העדיפה על הורים שרוצים עבור ילדיהם את הטוב ביותר גם באוכל
אוכל בריא לתינוקות וילדים בגיל הרך
הנה הגיע הרגע בו אנחנו יכולים להעניק לילדנו אוכל שהוא לא חלב אם או תחליפים
הדרך הטובה ביותר להכין מזון רך לפעוטות היא בעזרת אידוי
אידוי הוא שיטה טובה לבישול ירקות, דגים ובשר מכיוון שהוא בריא יותר
שומר על הטעם הטבעי של המזון ועל מרקם וצבע שלו, ויש לו תועלות בריאותיות רבות.
לאחר מכן מרסקים בעזרת בלנדר או ידנית ויוצרים מחית רכה טעימה ובריאה.
אוכל מאודה זה אוכל גורמה.
אם אתם מחפשים לשמור את הטעמים המקוריים של האוכל כדאי לכם להשתמש בכלי אידוי
אם זה בצקים כמו באן או דמפלינג רצוי להשמש בכלי אידוי מבמבוק אם זה ירקות דגים עוף או בשר מומלץ להשתמש בשושנת אידוי מנירוסטה
בישול באדים מאפשר לנו לשמור את צורת המזון המקורית ושומר על טעמים מקוריים ערכים תזונתיים וויטמינים
בסיום האידוי ניתן לתבל או להוסיף רוטב שמעשיר את המנה.
₪139