צלחת לביצה רכה
ביצים המאכל הפופולרי ביותר במדינות המערב וכל אחד מאתנו נהנה ממנו בכל דרך אפשרית
חביתה / אומלט / ביצה קשה / מקושקשת / עלומה והכייפית מכולן ביצה רכה.
בכדי שנוכל ליהנות מביצה רכה אנחנו צריכים תחתית/ מעמד לביצה רכה שיהיה קל ונוח לשימוש
לכל מנה יש כלי הגשה
ביצה רכה שכולנו מכירים חייבת כלי יציב שיחזיק אותה עומדת גם כאשר אנחנו מרוקנים את תוכנה מתוך הקליפה
או טובלים לחם בנוזל הביצה הטעים
ביצה רכה היא לא עוד מנה.
ביצה רכה היא ביצה שמבושלת במים בפרק זמן של שלוש עד שבע דקות לאחר הרתיחה. מידת הבישול בהתאם – נוזלי למדי בבישול קצר וכמעט מוצק בבישול הארוך יותר.
כדי להקל על הגשתה יש המשתמשים בצלחת ייעודית או בגביעים לביצים רכות, המייצב את הביצה
כך שהסועד יכול להסיר את חלקה העליון של הקליפה ולאכול את הביצה בכפית מתוך הגביע, בעודה בקליפתה.
אחרים שוברים את הקליפה ושופכים את תכולת הביצה
היא נאכלת חמה ובדרך כלל מומלחת.
יש הנוהגים לטבול בה לחם לספיגת נוזליה.
כלי פורצלן איכותיים לשולחן
חברת יגואר – Jaguar מהמובילות בתחום הפורצלן
מתמחה בייצור כלי אוכל והגשה מפורצלן עבור ענף המזון והאירוח הביתי והמסחרי ( בתי מלון, חברות קייטרינג ומסעדות ).
תוך דגש והקפדה על איכות וסטנדרטים גבוהים.
כלי הפורצלן של יגואר מאופיניים בעיצוב נקי ומודרני ומבטיחים עמידות לאורך זמן.
₪10