משקולות התססה לכבישה איכותית
חמוצים פיקלס לא משנה איך תקראו לזה אבל זה תמיד לידנו אם זה בפלאפל או בשווארמיה
ואם זה בבית כשאנחנו רוצים ליהנות מטעמים נהדרים שהירקות יודעים להוציא
כבישה החמצה התססה מה ההבדלים
כדאי שנדע במה מדובר אנסה להעביר את המידע בצורה כזו שזה יהיה ברור :
- כבישה – הוא השם הכולל אפשר לכבוד בחומץ, אפשר לכבוד במלח, אפשר לכבוש בתמיסת מלח, או בסוכר.
- התססה – התהליך בו כובשים בתמיסת מלח נקרה התססה
- החמצה – כבישה המתבצעת בעזרת חומץ
מה היתרונות בכבישה ?
- הם מקור נהדר לוויטמין K, שהוא רכיב חיוני בהתפתחות העצמות
- דלי קלוריות לחלוטין המעניקים לנו תחושת שובע במינימום קלוריות
- חמוצים מותססים מסוגלים גם לסייע במניעת דלקות
יש לשים לב כי מותססים בד"כ יהיו משופעים בנתרן לכן יש לצרוך אותם במידה ולא להפריז
4 משקולות כבישה מזכוכית – ג'אמוקה Jammoka
כבשתם ירקות בקדירת כבישה, עיקרתם צנצנות, מילאתם אותן בשפע הירקות הפרוביוטיים שישבו בסבלנות ארבעה שבועות בקדירה אז איך שומרים כעת על כל השפע הזה לאורך זמן?
איך דואגים לכך שהירקות הכבושים שבצנצנת ישהו תמיד מתחת לפני מי הכבישה ולא יצופו מעלה?
בדיוק לצורך הזה נועדו משקולות הזכוכית – לשלב האחסון של הירקות הכבושים.
משקולות כבישה העשויות זכוכית – תפקידן לשמור את הירקות הכבושים מתחת לפני מי הכבישה ולמנוע מהם לצוף למעלה. כאשר הירקות באים במגע עם האוויר- מתחיל תהליך של התעפשות.
אז מה תפקידן בעצם ?
לדאוג שהירקות הכבושים יישארו בתוך מי הכבישה ויהיו מכוסים כל הזמן
כך שגם אם צנצנת הכרוב הכבוש ישהה במקרר תקופה ארוכה מאוד הוא עדיין ישאר טעים ובריא ולא יעלה עובש ולא יעלו עובש.
גם כאשר כובשים ירקות בתוך צנצנת זכוכית, או בכל מקום, שנדרש לחץ באמצעות משקל
למשל בהשריית בשר טופו או ירקות במרינדה.
הן נוחות לשימוש הודות לידית בראש המשקולת המאפשר לנו הוצאה ולחיצה נוחים
קלות לשטיפה וניתן להכניס אותן למדיח.
המטבח הביתי עולה כיתה
אנחנו בקוק שופ משתדלים להביא אליכם את מיטב הפתרונות למטבח הביתי
עם כל טרנד חדש שמופיע אנחנו יודעים להתאים כלי מטבח מדויקים עבורו !
₪25 – ₪79