סכין לחיתוך בשר להב מעוגל עם חריצים 26 ס"מ – ARCOSTEEL
השף נוסירת הטורקי פרץ לחיינו בעזרת צורת התבלון הווירטואוזית שלו על הבשרים פיזור המלח בתנועה גבוהה
על הדרך הוא חשף אותנו לסכין הלהב הגבוה המיועדת לפריסה של נתחי בשר גדולים במיוחד.
כרגע המילה האחרונה בתחום הבשר היא המעשנות שמפנות אט אט את מקומן לטאבון הביתי
למה חותכים בשר עם סכין ארוכה ?
מאז ומעולם חובבי הבשר צלו נתחים שלמים וגדולים ופרסו אותם להגשה לעיני הסועדים מראה מלבב מאין כמוהו לקרניבור הממוצע
אנו למדים כי בשר לא אוהב שחותכים אותו באותה נקודה מספר פעמים אלא הוא אמור להיחתך בפעם אחת
לכן הסכין עם הלהב המוגבה שאורכה 26 ס"מ היא סכין הבשר האידיאלית לחיתוך נתחי בשר גדולים
צורתה המעוגלת מאפשרת לנו חדירה אל תוך הבשר תוך ירידה לעומק ועד למשטח החיתוך
השיטה היא מאוד פשוטה מתחילים מהקצה הקרוב לידית הסכין תוך לחיצה ומשיכה לכוון הגוף כך הסכין בוצעת את הבשר בשלמות ובפעם אחת – התוצאה מושלמת בשר פרוס ולא קרוע בדיוק המידה שרצינו.
סכין המלך של הטבחים !
אצלנו תוכלו למצוא מגוון עצום של סכינים מכל הסוגים ולכל הצרכים במחירי מבצע מטורפים
סכיני שף ממיטב המותגים : גלובל יפן, דיק גרמניה, ארקוס ספרד, טרמונטינה ברזיל, ארקוסטיל פוד אפיל ועוד שלל מותגים.
גם סט סכינים מושלם שיכול להיות מתנה נהדרת או פינוק לעצמנו במטבח יש שפע בלתי נדלה
כל זאת לצד מגוון מכשירי חיתוך וקוצצי מטבח יעילים במיוחד.
למה סכין מעוגלת ?
הסכין המעוגלת פרצה אל חיינו והפכה להיות פופלרית מאוד בזכות השף הטורקי הידוע נוּסְרֶט גקְצֶ'ה
השף הטורקי המפורסם המכונה גם "סולט ביי" בזכות תנועת מזיגת ותבלון הבשר הייחודית לו
הוא שף, קצב, ומסעדן טורקי שבבעלותו Nusr-Et רשת בתי סטייק.
הטכניקה שלו להכנת בשר ותיבולו הפכה לתופעת אינטרנט הסכין שבו משתמש נוסרט גקצ'ה היא להב גבוה עם חריצים.
₪79






















